Kupci


Savjeti oko najoptimalnije investicije
Potražnja za stanom ili kućom zna biti vrlo stresna i frustrirajuća, a kupnja nekretnine mnogima jedna od najvećih financijskih transakcija u životu. Važno je da kupljeni stan ili kuća budu objektivno 'dobar proizvod', koji će zadržati vrijednost ili kojemu će ona rasti, ali istovremeno i dom u kojemu će kupac kvalitetno živjeti. Naši agenti, koji dobro razumiju tržište, a istovremeno su empatični i fokusirani na potrebe klijenata, nude stanove i kuće s najoptimalnijom kombinacijom objektivno dobre investicije i ugodnog doma. 

Pravna sigurnost
Kupcima prezentiramo stanove i kuće čiju dokumentaciju smo detaljno provjerili prije preuzimanja u ponudu. Ne posredujemo pri kupoprodaji nekretnina koje imaju ikakve plombe ili terete koje bi sprječavale kupoprodaju ili koje su nelegalne. Surađujemo s pravnicima koji dobro poznaju zemljišno-knjižno pravo. 

Potražnja 
Na tržištu posluje puno agencija za nekretnine, postoje mnogi dupli ili neaktivni oglasi za stanove, kuće i poslovne prostore, a nerijetko su iste nekretnine i drugačije opisane. Oglašavaju se i nekretnine čija dokumentacija nije uredna. Sužavanje ponude i pregled velike količine oglasa, agencija za nekretnine Zagreb West može raditi umjesto kupca, te mu uštediti vrijeme i prezentirati nekretnine s urednom dokumentacijom, unutar njihovih kriterija. Kupcima koji nas angažiraju za potražnju nudimo i administrativnu podršku, poput prijenosa režija. 

Pregovori
Vješto, etično i stručno pregovaramo u cilju realizacije prodaje stana, kuće ili poslovnog prostora, na zadovoljstvo svih strana.