Vlasnici


Mišljenje o tržišnoj cijeni
Agencija za nekretnine Zagreb West mišljenje o tržišnoj cijeni stanova, kuća i poslovnih prostora temelji na desetljećima iskustva, mnogobrojnim realizacijama, i uvidu u očevidnike realiziranih cijena. Ispravno formirana tražena cijena nekretnine, koja se temelji na usporedbi sa sličnima i realiziranima, najviše doprinosi bržoj realizaciji kupoprodaje, najma ili zakupa. 

Marketing
Imamo puno iskustva u marketingu i prodaji, znamo kako najbolje oglašavati  stanove, kuće i poslovne prostore, i kojim kanalima. Oglasi nekretnina su precizni, s realnim fotografijama. Mrežne stranice agencije za nekretnine Zagreb West odlično su optimizirane pa i vidljive mnogim klijentima koji potražuju, oglašavamo na najposjećenijim tražilicima za nekretnine, i prisutni smo na društvenim mrežama.
Klijentima prezentiramo stanove, kuće i poslovne prostore unutar njihovih kriterija i budžeta, a prilikom gledanja, fokusiramo se na potrebe kupca ili najmoprimca i ističemo karakteristike nekretnine koje su njima važne. 
Putem preporuka zadovoljnih kupaca i najmoprimaca koji su nekretninu našli našim posredovanjem, generiramo mnoge daljnje upite i ponude.  U segmentu najma strancima i diplomatima, imamo dugogodišnje odnose s mnogim veleposlanstvima i tvrtkama koje nam se obraćaju kad imaju potrebe. 
 
Energetski certifikati
Većina vlasnika stanova, kuća i poslovnih prostra za prodaju i najam, dužna je imati energetski certifikat za nekretninu koja se oglašava. Surađujemo s ovlaštenim certifikatorom, koji brzo i detaljno obavlja inspekcije, izdaje izvještaj i certifikat, sve po realnoj cijeni. 

Dokumentacija
Agencija za nekretnine Zagreb West radi detaljan uvid u svu dokumentaciju stanova, kuća i poslovnih prostora koje preuzima u ponudu. Ukoliko na nekretnini postoji teret, plomba ili bilo kakav pravni problem koji bi onemogućio prodaju ili iznajmljivanje, na njega ukazujemo vlasniku, kako bi ga pokušao ukloniti. 

Pregovori
Vješto, etično i stručno pregovaramo u cilju realizacije prodaje ili iznajmljivanja stana, kuće ili poslovnog prostora, na zadovoljstvo svih strana.