Tko smo?

Zagreb West, jedna je od vodećih agencija za nekretnine u Zagrebu, koja postoji od '91. i godinama uspješno posluje. Stručnjaci smo u svojem poslu, koji radimo profesionalno i s puno entuzijazma. Zadovoljstvo naših klijenata na prvome nam je mjestu.

Prema Zakonu o posredovanju u prometu nekretninama, agencija za nekretnine Zagreb West, licencirana je pri Hrvatskoj gospodarskoj komori pod registarskim brojem upisa 129/2009, a svi agenti i direktori imaju položen stručni ispit. Agencija za nekretnine Zagreb West također je potpisnica Kodeksa etike u poslovanju posrednika u prometu nekretninama. Suvlasnica i direktorica agencije, Lana Mihaljinac Knežević, predsjednica je Strukovne skupine posrednika u poslovanju nekretninama za područje Zagreba i Zagrebačke županije pri Hrvatskoj gospodarskoj komori, i kontinuirano radi na profesionalizaciji struke. 

Agencija za nekretnine Zagreb West, na raspolaganju je klijentima za slijedeće usluge:

Najam stana u Zagrebu
Prodaja stana u Zagrebu

Najam kuće u Zagrebu

Prodaja kuće u Zagrebu

Zakup poslovnog prostora u Zagrebu

Prodaja poslovnog prostora u Zagrebu

Agencija za nekretnine Zagreb West, nudi i niz korisnih usluga koje klijentima olakšavaju najam, zakup, prodaju ili kupnju stana, kuće ili poslovnog prostora, te im omogućuju bolje snalaženje na tržištu nekretnina. U svim transakcijama nas prati tim pravnih stručnjaka, kako bi klijenti bili sigurni da su pravno zaštićeni. Neke od najvažnijih dodatnih usluga za vlasnike su mišljenja o tržišnoj cijeni nekretnina, pri čemu smo realni s ciljem realizacije posla, kvalitetan marketing nekretnina, te savjeti o najboljem načinu opremanja ili prezentacije nekretnine, kako bi stan, kuća ili poslovni prostor bio što atraktivniji kupcima ili najmoprimcima/zakupcima. 

Za klijente koji potražuju stan, kuću ili poslovni prostor za najam ili kupnju, prezentiramo ponudu nekretnina prema njihovim potrebama, organiziramo gledanja nekretnina logičnim rasporedom, dajući pri tome mnoštvo informacija o samoj lokaciji, i ukazujemo pažnju na najbolje prilike. Jedan od ciljeva nam je klijentu koji traži nekretninu olakšati odluku, u isto vrijeme mu štedeći vrijeme. 

Agencija za nekretnine Zagreb West, počela je s poslovanjem već 1991.godine, a osnivačica je bila Marina Mihaljinac, mr.oec. Dolaskom mnogih veleposlanstava, internacionalnih vladinih i nevladinih institucija te stranih kompanija, jedini način da vlasnik iznajmi svoj stan, kuću ili poslovni prostor, bio je preko agencije za nekretnine jer su klijenti koji su potraživali, isključivo radili s agencijama. Agencija za nekretnine Zagreb West, prepoznavši ovu potrebu, od samih je početaka bila vrlo uspješna u segmentu najma strancima, povezujući vlasnika stana, kuće ili poslovnog prostora, s kvalitetnim najmoprimcem ili zakupcem. S vremenom je agencija za nekretnine Zagreb West počela nuditi i posredovanje prilikom prodaje stana, kuće i poslovnog prostora u Zagrebu.

Oduvijek smo bili fokusirani na obrazovanje i stručno usavršavanje cijeloga tima, te smo danas poznavatelji svih trendova koji oblikuju tržište nekretnina.

Zagreb-West d.o.o.
Šulekova 11, Zagreb
OIB: 57317741523
Mjesto upisa: Trgovački sud u Zagrebu

Član uprave: Lana Mihaljinac Knežević, mr. oec.

Transakcijski račun: 
Zagrebačka banka d.d.
2360000-11014344265
IBAN: HR5623600001101434265
Temeljni kapital: 21.000kn uplaćen u cijelosti

 

Moji favoriti

Moguće je dodati najviše 12 nakretnina u Favorite, ako želite dodati i ovu nekretninu obrišite neku od već odabranih.

Moji favoriti

Jeste li sigurni da želite ukloniti sve označene nekretnine iz favorita?