Tko smo?

Zagreb West jedna je od vodećih agencija za nekretnine u Zagrebu koja već 30 godina posluje stručno, etično i empatično. Profesionalni smo i entuzijastični, a zadovoljstvo klijenata na prvome nam je mjestu. 

Agencija za nekretnine Zagreb West, licencirana je pri Hrvatskoj gospodarskoj komori pod registarskim brojem upisa 129/2009, a svi agenti i direktori imaju položen stručni ispit. Agencija za nekretnine Zagreb West također je potpisnica Kodeksa etike u poslovanju posrednika u prometu nekretninama. Vlasnica i direktorica agencije, Lana Mihaljinac Knežević, predsjednica je Strukovne skupine posrednika u poslovanju nekretninama za područje Zagreba i Zagrebačke županije pri Hrvatskoj gospodarskoj komori, i kontinuirano radi na profesionalizaciji struke. 

Agencija za nekretnine Zagreb West, na raspolaganju je klijentima za slijedeće usluge:

Najam stana u Zagrebu
Prodaja stana u Zagrebu

Najam kuće u Zagrebu

Prodaja kuće u Zagrebu

Zakup poslovnog prostora u Zagrebu

Prodaja poslovnog prostora u Zagrebu

Agencija za nekretnine Zagreb West, nudi niz korisnih usluga koje klijentima olakšavaju najam, zakup, i kupoprodaju stana, kuće ili poslovnog prostora. Neke od najvažnijih dodatnih usluga za vlasnike su mišljenja o tržišnoj cijeni nekretnina, pri čemu smo realni s ciljem realizacije posla, kvalitetan marketing nekretnina, vođenje pregovora, i savjeti o najboljem načinu opremanja ili prezentacije, kako bi stan, kuća ili poslovni prostor bili što atraktivniji.

Za klijente koji potražuju stan, kuću ili poslovni prostor za najam ili kupnju, prezentiramo ponudu nekretnina prema njihovim potrebama, organiziramo gledanja nekretnina logičnim rasporedom, dajući pri tome mnoštvo informacija o samoj lokaciji, i ukazujemo pažnju na najbolje prilike. Jedan od ciljeva nam je klijentu olakšati odluku, u isto vrijeme mu štedeći vrijeme. 

Agencija za nekretnine Zagreb West, počela je s poslovanjem početkom 90-tih, a osnivačica bila je Marina Mihaljinac, mr.oec. Dolaskom mnogih veleposlanstava, internacionalnih vladinih i nevladinih institucija te stranih kompanija, jedini način da vlasnik iznajmi svoj stan, kuću ili poslovni prostor, bio je preko agencije za nekretnine jer su klijenti koji su potraživali, isključivo radili s agencijama. Agencija za nekretnine Zagreb West, prepoznavši ovu potrebu, od samih je početaka bila vrlo uspješna u segmentu najma strancima, povezujući vlasnika stana, kuće ili poslovnog prostora, s kvalitetnim najmoprimcem ili zakupcem. S vremenom je agencija za nekretnine Zagreb West počela nuditi i posredovanje prilikom kupoprodaje stana, kuće i poslovnog prostora u Zagrebu.

Oduvijek smo bili fokusirani na obrazovanje i stručno usavršavanje cijeloga tima, te smo danas poznavatelji svih trendova koji oblikuju tržište nekretnina.

Zagreb-West d.o.o.
Šulekova 11, Zagreb
OIB: 57317741523
Mjesto upisa: Trgovački sud u Zagrebu

Član uprave: Lana Mihaljinac Knežević, mr. oec.

Transakcijski račun: 
Zagrebačka banka d.d.
2360000-11014344265
IBAN: HR5623600001101434265
Temeljni kapital: 21.000kn uplaćen u cijelosti

 

Moji favoriti

Moguće je dodati najviše 12 nakretnina u Favorite, ako želite dodati i ovu nekretninu obrišite neku od već odabranih.

Moji favoriti

Jeste li sigurni da želite ukloniti sve označene nekretnine iz favorita?