Posredovanje uz COVID-19


Priroda agencijskog posla podrazumijeva direktne kontakate. U Zagreb West agenciji za nekretnine i dalje imamo velik broj upita, kao i vlasnike koji nude svoje nekretnine za prodaju, najam ili zakup, tako da nastavljamo svoje aktivnosti, poštujući epidemiološke naputke.

Nitko od naših djelatnika nije bio u kontaktu s nekim zaraženim. Ne ostvarujemo nepotrebne kontakte, ni u poslovnom ni u privatnom životu.

Administrativne poslove što je više moguće radimo od kuće. Ruke peremo i prečesto. Ured smo uvijek redovno čistili i prozračivali, što nastavljamo činiti, uz redovno dezinficiranje radnih površina i svega što puno dodirujemo. Automobile redovno čistimo i dezinficiramo. Uz sebe imamo dezinficijens, kako bismo ga prije kontakta s klijentima, ili ulaska u nekretninu, mogli primijeniti. Prilikom kontakta s klijentima nosimo maske.

Prije gledanja provjeravamo s vlasnikom je li mu primjereno pokazati nekretninu, poštujući odluku svakog tko ne želi kontakte radi sebe, ili nekog bližnjeg. Sugeriramo da vlasnik ne bude prisutan prilikom gledanja nekretnine, kako bi broj ljudi u istom prostoru bio što manji. Klijente molimo da na gledanja dolaze sami, a nikako više od dvoje. U nekretnine ulazimo nakon dezinfekcije ruku, s maskama, bez cipela, ili s navlakama, izbjegavajući nepotrebno dodirivanje predmeta i površina. Poštujemo preporučenu razdaljinu na otvorenom i u zatvorenom, a s klijentima nakon gledanja, dodatne konzultacije obavljamo vani ili preko telefona.

Sve ostale radnje vezane uz posredovanje-pregovaranje, komentiranje dokumentacije itd., probat ćemo obavljati uz što manje direktnog kontakta. Ukoliko ćemo se morati naći, primjenjivat ćemo sve gore opisano, a u istom prostoru nas nikad neće biti više od preporučenog broja, uz poštivanje udaljenosti.

Kontinuirano ćemo pratiti razvoj epidemiološke situacije kojoj ćemo prilagođavati poslovanje.

Ostanite zdravi!

Vaš Zagreb West tim

Moji favoriti

Moguće je dodati najviše 12 nakretnina u Favorite, ako želite dodati i ovu nekretninu obrišite neku od već odabranih.

Moji favoriti

Jeste li sigurni da želite ukloniti sve označene nekretnine iz favorita?