Tko smo?

Agencija Zagreb West, jedna je od vodećih agencija za nekretnine u Zagrebu, koja postoji i uspješno posluje već više od 27 godina. Stručnjaci smo u svojem poslu, koji radimo profesionalno i s puno entuzijazma. Zadovoljstvo i pravna sigurnost naših klijenata, na prvom su nam mjestu.

Prema Zakonu o posredovanju u prometu nekretninama, Agencija za nekretnine Zagreb West, licencirana je pri Hrvatskoj gospodarskoj komori pod registarskim brojem upisa 129/2009 i svi agenti i članovi uprave imaju položen stručni ispit. Agencija za nekretnine Zagreb West također je potpisnik Kodeksa etike u poslovanju posrednika u prometu nekretninama. Suvlasnica i direktorica agencije, Lana Mihaljinac Knežević, predsjednica je Strukovne skupine posrednika u poslovanju nekretninama za područje Zagreba i Zagrebačke županije pri Hrvatskoj gospodarskoj komori, i kontinuirano radi na profesionalizaciji struke.

Agencija za nekretnine Zagreb West, na raspolaganju je klijentima za slijedeće usluge:

Najam stana u Zagrebu
Prodaja stana u Zagrebu

Najam kuće u Zagrebu

Prodaja kuće u Zagrebu

Zakup poslovnog prostora u Zagrebu

Prodaja poslovnog prostora u Zagrebu

Agencija za nekretnine Zagreb West, nudi i niz korisnih usluga koje klijentima olakšavaju najam, zakup, prodaju ili kupnju stana, kuće ili poslovnog prostora te im omogućuju bolje snalaženje na tržištu nekretnina. U svim transakcijama nas prati tim pravnih stručnjaka, kako bi klijenti bili sigurni da su pravno zaštićeni. Neke od najvažnijih dodatnih usluga za vlasnike su mišljenja o tržišnoj cijeni nekretnina, pri čemu smo realni s ciljem realizacije posla, kvalitetan marketing nekretnina, te savjeti o najboljem načinu opremanja ili prezentacije nekretnine, kako bi stan, kuća ili poslovni prostor bio što atraktivniji kupcima ili najmoprimcima/zakupcima.

Za klijente koji potražuju stan, kuću ili poslovni prostor za najam ili kupnju, prezentiramo ponudu nekretnina prema njihovim potrebama, organiziramo gledanja nekretnina logičnim rasporedom, dajući pri tome mnoštvo informacija o samoj lokaciji, i ukazujemo pažnju na najbolje prilike. Jedan od ciljeva nam je klijentu koji traži stan, kuću ili poslovni prostor za najam ili kupnju, olakšati odluku, u isto vrijeme mu štedeći vrijeme.

Agencija za nekretnine Zagreb West, počela je s poslovanjem već 1991.godine, a osnivačica je bila Marina Mihaljinac, mr.ecc.. Tada je tržište nekretnina i agencijsko poslovanje u Zagrebu, još uvijek bilo nerazvijeno, i malo klijenata se odlučivalo za najam ili prodaju stana, kuće ili poslovnog prostora preko agencije za nekretnine. Dolaskom mnogih veleposlanstava, internacionalnih vladinih i nevladinih institucija te stranih kompanija, jedini način da vlasnik iznajmi svoj stan, kuću ili poslovni prostor, bio je preko agencije za nekretnine jer su klijenti koji su potraživali, isključivo radili s agencijama. Agencija za nekretnine Zagreb West, prepoznavši ovu potrebu, od samih je početaka bila vrlo uspješna u segmentu najma strancima, povezujući vlasnika stana, kuće ili poslovnog prostora, s kvalitetnim najmoprimcem ili zakupcem. S vremenom je agencija za nekretnine Zagreb West počela nuditi i posredovanje prilikom prodaje stana, kuće i poslovnog prostora u Zagrebu. Od početka, agencija za nekretnine Zagreb West, bila je fokusirana na izvrsnost, i krajnji cilj - imati zadovoljne klijente. Oduvijek smo radili na obrazovanju i stručnom usavršavanju cijelog tima, te smo danas poznavaoci svih trendova koji oblikuju tržište nekretnina.


Direktori agencije za nekretnine Zagreb West danas su Lana Mihaljinac Knežević, mr.ecc. i Luka Mihaljinac, dipl.ecc., koji su ujedno i suvlasnici s osnivačicom.

Zagreb West d.o.o.
Šulekova 11, Zagreb
OIB: 57317741523
Mjesto upisa: Trgovački sud u Zagrebu

Članovi uprave: Lana Mihaljinac Knežević, mr. ecc.,
Luka Mihaljinac, bacc. ecc.

Transakcijski račun:
Zagrebačka banka d.d.
2360000-11014344265
IBAN: HR5623600001101434265
Temeljni kapital: 21.000 kn