Kupoprodaja stana, kuće i poslovnog prostora

Agencija za nekretnine Zagreb West postoji već više od 27 godina. Stručnjaci smo u segmentu kupoprodaje nekretnina radi našeg dugogodišnjeg iskustva, ali i zato jer smo tim koji posjeduje znanja i vještine potrebne za uspješno posredovanje. Osnova i dokaz naše uspješnosti je i velik broj realiziranih kupoprodaja svih vrsta nekretnina u Zagrebu.

Mnogi klijenti vide posao agencije za nekretnine samo kao spajanje stana, kuće ili poslovnog prostora s kupcem. U stvarnosti je posao agencije vrlo kompleksan, jer moramo biti stručnjaci u više segmenata i svakodnevno primjenjivati multidisciplinarni pristup. Osim što smo u agenciji za nekretnine Zagreb West stručnjaci u pravnom, marketinškom, i prodajnom segmentu, svojim klijentima koji daju nekretninu u najam/zakup ili prodaju, te onima koji potražuju, nudimo niz dodatnih usluga koje im pomažu da uspješno realiziraju možda jedan od najvažnijih poslova ili investicija u životu. Rezultat toga je da nam klijenti mogu u potpunosti vjerovati, što im umanjuje izazove i neizvjesnosti prilikom kupoprodaje stana, kuće ili poslovnog prostora. Pogledajte ovdje što naši klijenti kažu o agenciji za nekretnine Zagreb West, a ovdje kakve analize i savjete smo dali kroz razne medije. 

Agencija za nekretnine Zagreb West kontinuirano ulaže u obrazovanje svojeg tima. Zapošljavamo ljude koji poznaju tržište i koji se zaista žele baviti vrlo izazovnim poslom agenta za nekretnine. Taktični su, motivirani, upoznati s prodajnim tehnikama, te imaju senzibilitet za probleme, zahtjeve i potrebe klijenata. Svi u agenciji za nekretnine Zagreb West, radimo po principu 'više od agenta'.

U agenciji za nekretnine Zagreb West nudimo zaokruženu uslugu vezanu za kupoprodaje. Dajemo mišljenja o tržišnoj cijeni, nudimo izradu energetskih certifikata u suradnji s ovlaštenim certifikatorima, te pružamo kompletan marketing i pravne usluge uključene u proviziju. Dodatno vlasnicima stanova, kuća ili poslovnih prostora, pomažemo savjetima o uređenju i prezentaciji kako bi što brže i lakše prodali svoj stan, kuću ili poslovni prostor, stručno vodimo pregovore kojima nastojimo realizirati posao na zadovoljstvo svih strana, i štedimo vrijeme filtriranjem upita.