Kupoprodaja

Agencija za nekretnine Zagreb West posluje od početka 90tih. Stručnjaci smo u segmentu kupoprodaje nekretnina radi našeg dugogodišnjeg iskustva, i jer smo tim sa znanjima i vještinama potrebnima za uspješno posredovanje. Osnova i dokaz naše uspješnosti su i velik broj realiziranih kupoprodaja svih vrsta nekretnina u Zagrebu.

Mnogi klijenti vide posao agencije za nekretnine kao spajanje stana, kuće ili poslovnog prostora s kupcem. U stvarnosti je posao agencije vrlo kompleksan, jer moramo biti stručnjaci u više segmenata, i svakodnevno primjenjivati multidisciplinarni pristup. Osim što smo u agenciji za nekretnine Zagreb West stručnjaci u marketingu, prodaji i pregovoranju, klijentima nudimo i niz dodatnih usluga. Rezultat toga je da nam klijenti mogu u potpunosti vjerovati, što im umanjuje izazove i neizvjesnosti prilikom kupoprodaje stana, kuće ili poslovnog prostora. 

Agencija za nekretnine Zagreb West kontinuirano ulaže u obrazovanje svojeg tima. Zapošljavamo osobe koji poznaju tržište i koje se zaista žele baviti vrlo izazovnim poslom agenta za nekretnine. Taktični su i motivirani stručnjaci u marketingu, prodaji i pregovaranju, ali imaju i senzibilitet za probleme, zahtjeve i potrebe klijenata. 

U agenciji za nekretnine Zagreb West nudimo zaokruženu uslugu vezanu za kupoprodaje. Vlasnicima dajemo mišljenja o tržišnoj cijeni, nudimo izradu energetskih certifikata u suradnji s ovlaštenim certifikatorima, pomažemo sa savjetima o uređenju i prezentaciji, filtriramo upite, i pružamo kompletan marketing. Za sve klijente stručno vodimo pregovore, kojima nastojimo realizirati posao na zadovoljstvo svih strana, i štedimo vrijeme.

Moji favoriti

Moguće je dodati najviše 12 nakretnina u Favorite, ako želite dodati i ovu nekretninu obrišite neku od već odabranih.

Moji favoriti

Jeste li sigurni da želite ukloniti sve označene nekretnine iz favorita?