Vlasnici

Mišljenje o tržišnoj cijeni nekretnine
Bilo da se radi o davanju u najam/zakup ili o prodaji stana, kuće ili poslovnog prostora, mišljenja o tržišnoj cijeni koje daje agencija za nekretnine Zagreb West temelje se na godinama iskustva, mnogobrojnim realizacijama, i uvidu u očevidnike realiziranih cijena. Klijenti se stoga mogu pouzdati u naše procjene. Cijene oglašene na tražilicima nisu one po kojima se kupoprodaje realiziraju, tako da je i vlasnicima i kupcima nekretnina važno znati koje su stvarne cijene. Pri davanju mišljenja o tržišnoj cijeni vrlo smo realni, što je važno jer je jedan od glavnih kriterija za odabir i realizaciju kupoprodaje ili najma/zakupa, omjer cijene i kvalitete, stana, kuće i poslovnog prostora.

Kvalitetan marketing i oglašavanje nekretnine
Direktori i suvlasnici agencije za nekretnine Zagreb West visoko su obrazovani i imaju internacionalno radno iskustvo u područjima poduzetništva, marketinga i prodaje. Svi posrednici imaju puno iskustva u području posredovanja i prodaje, te su pažljivo odabrani radi profesionalnog, korektnog, odgovornog i entuzijastičnog pristupa poslu. I direktori i posrednici kontinuirano se obrazuju i prate sve trendove koji oblikuju tržište.
Za vlasnike je važno da njihov stan, kuća ili poslovni prostor budu prezentirani na način da oglas vidi i radi njega nekretninu poželi pogledati što veći broj ljudi. Web stranice agencije za nekretnine Zagreb West jednostavne su za korištenje, vizualno atraktivne i optimizirane da putem Google-a budu lako dostupne klijentima koji potražuju stan, kuću ili poslovni prostor za najam ili kupnju. Na stranicama objavljujemo kvalitetne, ali još važnije, realne slike nekretnina, kako bi one bile prezentirane u pravom svjetlu, a stanove, kuće i poslovne prostore opisujemo detaljno i točno. Osim na Google-u, dobro smo pozicionirani i na najposjećenijim tražilicama za nekretnine. Oglašavamo u najčitanijim novinama i prilozima o nekretninama. Aktivni smo i na Facebooku i Instagramu, preko kojih počinjemo dobivati sve više upita. Puno posla dobivamo preko usmene preporuke zadovoljnih klijenata, pogotovo u segmentu najma, gdje već godinama imamo produktivne odnose s vlasnicima kvalitetnih nekretnina i većinom veleposlanstava i velikih tvrtki.

Vlasnici da nam mogu s povjerenjem prepustiti oglašavanje i prezentaciju nekretnina.
 
Energetski certifikati
Agencija za nekretnine Zagreb West nudi energetske certifikate u suradnji s ovlaštenim certifikatorima, koji brzo ali i detaljno, obavljaju inspekcije, izdaju izvještaj i certifikat, a sve po tržišnoj cijeni. Ovime dodatno pridonosimo zaokruživanju paketa usluga koje nudimo vlasnicima nekretnina, kako bi im olakšali proces kupoprodaje ili davanja u najam/zakup stana, kuće ili poslovnog prostora.

Uglavnom svi naši klijenti imaju obvezu pribavljanja energetskog certifikata, jer dužni su ga imati svi koji prodaju ili daju u najam/zakup stan, kuću ili poslovni prostor u zgradi većoj od 50m2. Obveza pribavljanja energetskog certifikata za stanove, kuće i poslovne prostore koji se prodaju, stupila je na snagu danom stupanja u Europsku uniju, a od 01. siječnja 2016., energetski certifikat moraju pribaviti i svi vlasnici stanova, kuća i poslovnih prostora za najam ili zakup. Izuzeti su pružatelji usluga smještaja za turističku djelatnost.

Energetski certifikat je dokument koji vrijedi 10g., a njime se utvrđuje energetski razred zgrade, predočavaju njene energetske karakteristike i daju informacije o potrošnji energije, te stanju zgrade u odnosu na energetsku učinkovitost. Energetski certifikat daje i prijedlog mjera za isplativo poboljšanje energetskih karakteristika zgrade, kako bi se smanjila potrošnja energije. Sve dodatne informacije o energetskom certificiranju dostupne su na internet stranicama Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja.

Provjera dokumentacije
Kupoprodaja nekretnine jedan je od najvećih pravnih poslova s kojima se suočavamo. S obzirom na još uvijek nesređeno stanje zemljišnih knjiga, kao i manjak iskustva većine klijenata s kupoprodajom ili unajmljivanjem/iznajmljivanjem stana, kuće ili poslovnog prostora, provjera dokumentacije je ključna.
 
Kao legalna agencija, poslujemo prema Zakonu o posredovanju u prometu nekretninama. Registrirani smo pod brojem upisa 129/2009 u Registru posrednika pri Hrvatskoj gospodarskoj komori. Također smo potpisnici Kodeksa etike u poslovanju posrednika u prometu nekretninama. U agenciji za nekretnine Zagreb West, nadalje, poznajemo i primjenjujemo mnoge druge zakone u svakodnevnom poslovanju kao npr. Zakon o obveznim odnosima, Zakon o vlasništvu i drugim stvarnim pravima, Zakon o prostornom uređenju i građenju, Zakon o zemljišnim knjigama i Zakon o porezu na promet nekretninama. Surađujemo s pravnim timom koji ima puno iskustva u zemljišnoknjižnom pravu i sa zakonima primjenjivim na transakcije s nekretninama. Svi skupa radimo u cilju realizacije posla na zadovoljstvo svih strana. Provjeravamo dokumentaciju svih stanova, kuća i poslovnih prostora koje preuzimamo u ponudu, a ukoliko postoji neki teret, plomba ili općenito bilo kakav pravni problem s nekretninom, unaprijed upozoravamo naše klijente.

Pregovori
Vješto i stručno pregovaramo u cilju realizacije posla na zadovoljstvo svih strana.

Moji favoriti

Moguće je dodati najviše 12 nakretnina u Favorite, ako želite dodati i ovu nekretninu obrišite neku od već odabranih.

Moji favoriti

Jeste li sigurni da želite ukloniti sve označene nekretnine iz favorita?