O nama


Agencija za nekretnine Zagreb West još od početka '90-tih posluje stručno i etično. Profesionalan i entuzijastičan smo tim s puno znanja, a zadovoljstvo klijenata na prvome nam je mjestu. Cilj agencije za nekretnine Zagreb West uvijek je bio da vlasnici i klijenti koji nude ili potražuju stan, kuću ili poslovni prostor posluju s nama zato što vjeruju našim informiranim savjetima, i zato što im je ta suradnja ugodna. Taj pristup nam već desetljećima garantira odlične odnose s mnogim vlasnicima kvalitetnih nekretnina i klijentima koji potražuju stan, kuću ili poslovni prostor za kupnju ili najam, primarno diplomatima i zaposlenicima vodećih domaćih i internacionalnih kompanija.

Agencija za nekretnine Zagreb West, licencirana je pri Hrvatskoj gospodarskoj komori pod registarskim brojem upisa 129/2009, a svi agenti i direktori imaju položen stručni ispit. Agencija za nekretnine Zagreb West također je potpisnica Kodeksa etike u poslovanju posrednika u prometu nekretninama. Vlasnica i direktorica agencije, Lana Mihaljinac Knežević, predsjednica je Strukovne grupe posrednika u poslovanju nekretninama za područje Zagreba i Zagrebačke županije, i članica Predsjedništva Udruženja poslovanja nekretninama, pri Hrvatskoj gospodarskoj komori. Kontinuirano se bavi analizama tržišta i profesionalizacijom posredničke struke. 

Agencija za nekretnine Zagreb West nudi sljedeće osnovne usluge:

Najam stana u Zagrebu

Prodaja stana u Zagrebu

Prodaja kuće u Zagrebu

Najam kuće u Zagrebu

Agencija za nekretnine Zagreb West posreduje i pri zakupu i kupoprodaji poslovnih prostora i zemljišta u Zagrebu.

Nudimo niz korisnih dodatnih usluga koje klijentima olakšavaju najam, zakup, i kupoprodaju stana, kuće ili poslovnog prostora. 

Osnivačica agencije za nekretnine Zagreb West je Marina Mihaljinac. Dolaskom mnogih veleposlanstava, internacionalnih vladinih i nevladinih institucija, te stranih kompanija, u Hrvatsku početkom 90.-tih, prepoznala je potrebu za uslugom posredovanja pri iznajmljivanju. S vremenom je agencija za nekretnine Zagreb West počela nuditi i posredovanje prilikom kupoprodaje stana, kuće i poslovnog prostora u Zagrebu. 

OSNOVNI PODACI
Naziv: Zagreb-West d.o.o.
Sjedište: Ulica Bogoslava Šuleka 11, Zagreb
OIB: 57317741523
Mjesto upisa: Trgovački sud u Zagrebu
Transakcijski račun: Zagrebačka banka d.d. IBAN: HR5623600001101434265
Temeljni kapital: 21.000kn uplaćen u cijelosti
Članica uprave: Lana Mihaljinac Knežević, mr. oec.